Få silkeblødt vand med et blødgøringsanlæg

Oplev, hvordan din hverdag bliver fyldt med velvære og overskud og slip for tidskrævende rengøringer og få mere luft til at gøre de ting, du har lyst til.

Anlæg fra udenkalk.dk er altid i bedste kvalitet og til en god pris. Læs om de forskellige blødgøringsanlæg her eller læs mere om historien bag udenkalk.dk her.

Et blødgøringsanlæg beskytter de steder i dit hjem, hvor der bruges vand – fliser på badeværelset, armaturer, vaske- og opvaskemaskiner – og det beskytter også dig. Din hud og dit hår vil elske det silkebløde vand, og du vil se og mærke en stor forskel.

Fordelene ved anlægget:

  • Blødere hud og luftigt, skinnende hår
  • Beskyttelse af dine husholdningsmaskiner
  • Dejligt, blødt vasketøj
  • Klare glas og skinnende ren opvask
  • Store besparelser på rengøringsmidler og energiforbrug
  • Effektiv blødgøring af selv meget hårdt vand

Blødt vand vist ved kalkfri bestik og glas samt vandhane
Blødt vand vist ved badekar og diverse vaskeamarturer

Luksus og velvære i hele dit hjem
Et blødgøringsanlæg giver dig glæde i køkken, bryggers og på dit badeværelse. Du er sikret den bedste vandkvalitet til alle dine husholdningsapparater og beskyttelse af dine rørsystemer og opvarmningssystemer. Samtidig slipper du for dryppende haner og løbende toiletter, fordi de kalkbelægningerne, der er årsagen til det, forsvinder.

Et blødgøringsanlæg sparer dig tid og penge
Med et blødgøringsanlæg sparer du penge på mange områder. For det første slipper du for at investere i dyre rengøringsmidler, afkalkningsmidler og skyllemiddel. Du sparer faktisk helt op til 50 procent af dit forbrug af sæbe og rengøringsmidler.

Ud over det, kommer dine elektroniske maskiner, der bruger vand, til at bruge mindre energi. Det er fordi det kalkfrie, bløde vand formindsker kalkaflejringer, som ellers øger energiforbruget. Sidst men ikke mindst bliver dine udgifter til energi og opvarmning mindre, og det sparer dig på sigt for store summer – helt op til 30 procent.

Nyd alle fordelene ved et blødgøringsanlæg

Find det blødgøringsanlæg, der passer til dit behov her.